vrijdag 21 mei 2010

Dag 26, 18 mei, Londen - Amsterdam - Rotterdam.

Dag 27, 18 mei, Londen – Amsterdam.

We slapen een soort van uit en gaan op naar het ontbijt. Dat is dan wel aardig maar nog steeds niet om over naar huis te schrijven. Geen aanrader dus dit hotel. We gaan met de bus weer richting het vliegveld. Daar aangekomen, checken we in, geven we onze koffers af (na enige discussie met de dame van de KLM of we wel of niet weer moeten betalen voor onze extra koffers) en gaan we nog even lekker in de zon zitten. Echt lekker weer in Londen!

Dan is het tijd om door de douane te gaan. Ook hier geen problemen met alle scrapspullen :-)
We wachten nog even tot we mogen boarden en komen hier ook de dame van gisteren tegen. Ze heeft geslapen in een hotel die ze al had gereserveerd en ze heeft ook beter gegeten dan wij!

Vlak nadat we zijn ingestapt, gaan we al weer landen. Hallo, we zitten er net in.

Gelukkig zijn onze koffers ook weer meegekomen, dus maar weer door de douane. Weer niet aangehouden door de douane, dus dat is ook weer een opluchting. Dan op naar de trein, waar we gelijk merken dat we terug zijn in nederland. Barbara gaat zitten en er komen drie turkse meisjes bij haar zitten. Die lijken wel geen gezond verstand te hebben zo dom zitten ze te praten en ze willen ook nog heel grappig een foto nemen van Barbara omdat ze zit te lezen. Die willen ze op hyves zetten en dat is toch echt heel grappig.

Gelukkig gaan we in Rotterdam eruit, waar werkelijk niemand de moeite neemt om een handje uit te steken voor de koffers. We moeten overstappen voor Alexander en als we daar uit stappen is er weer niemand die ons een handje helpt. Niet te vergelijken met Londen! Dan is het tijd voor de metro en na een kleine twintig minuten komen we weer thuis.

De poesjes zijn blij om ons te zien en alles is lekker schoon en opgeruimd. Dat duurt natuurlijk niet lang want al die koffers moeten worden uitgepakt en er moet gewassen worden.

Jammer genoeg is onze Florida-vakantie voorbij, we hebben heerlijk gewinkeld, gegeten en veel gezien!

3 opmerkingen:

 1. Ik ben helemaal bijgelezen, jullie vakantie is helaas weer voorbij. Wat een omschakeling bij thuis koms huh... een soort koude douche.

  Bedankt voor het leuke blog !!!
  Tot de volgende vakantie ...

  Rick

  BeantwoordenVerwijderen
 2. In 1 keer van het begin tot het einde jullie verslag gelezen!
  Ben er dan ook de hele avond mee zoet geweest hahahaa...
  Geweldig wat jullie allemaal meegemaakt en gezien hebben (oke op het kofferavontuur na dan natuurlijk) enne ik wacht eigenlijk wel vol spanning op meer fotoos!!
  Zeker van de villa want die zag er toch echt waanzinnig gaaf uit!
  Het zal zeker wel wennen zijn weer op Nederlandse bodem ?

  Groetjes Marianna

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Blij te lezen dat jullie weer veilig met koffers thuis zijn aangekomen. Ach die Nederlandse behulpzaamheid went weer snel ..... Als je niets verwacht kan het heel soms wel eens meevallen.

  Heb genoten van alle verhalen (wij hebben ze niet allemaal achter elkaar gelezen veel te veel werk dagelijks bijhouden is handiger en een deel ervan meemaken is zeker een aanrader)

  groetjes,

  Esmay en Marcel

  BeantwoordenVerwijderen