donderdag 13 mei 2010

Dag 24, 15 mei, Orlando

Vanmorgen lekker uitgeslapen, tenminste Barbara dan. Sander heeft de hele nacht ligggen woelen en ook nog even een tukje op de bank gedaan.
Een lekker ontbijtje en dan op naar de Outlet! Als we daar aankomen, is er helemaal geen esprit voor Esmay. We doen een kort rondje, we kopen voor tshirts voor Marcel en een korte broek en dan gaan we naar de Florida Mall. De mannen gaan schieten op de schietbaan met een Magnum44. De dames gaan lekker shoppen. Als de boodschapjes van de lijstje zijn gedaan, bellen de mannen al dat ze klaar zijn met schieten en met winkelen voor een leuke handbagagekoffer voor alle verzamelde patches. ;-)

Dan gaan we even naar Michaels om nog even te shoppen voor Cristine (Yes, het is gelukt meid!) en natuurlijk wat voor Barbara ;-)

Inmiddels is het tijd om de vertrekken naar de volgende outlet, waar wel een Esprit is. De prime outlet is dat. Na eerst een pizza speciaal, kipje met veel tomatensaus met paste (2x) en spaghettie met ballen is het tijd om naar de customer service te gaan voor een couponboek met een coupon. Helaas hebben we er geen gebruik van kunnen maken. Esmay scoort nog wel een trainingsshirt, jasje en een leuke korte broek bij the north face.

Dan gaan we lekker naar de villa, na een kort bezoekje aan de publix, om nog even lekker te zwemmen. De mannen poolen nog even en dan gaan we lekker slapen.

2 opmerkingen:

 1. alwéér shoppen..
  zucht.. ruilen??

  Groetjes selm

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ben bijna klaar voor de ladiesrun nu nog een broek scoren maar dat moet te doen zijn.

  groetjes,
  Esmay en Marcel maar hij heeft geen broek nodig voor de ladiesrun hij gaat gewoon in z'n rokje ;-)

  BeantwoordenVerwijderen