dinsdag 4 mei 2010

Dag 13, 4 mei, Miami

Zoals gebruikelijk de afgelopen paar dagen, weer vroeg opgestaan. Het is hier ook zo licht! Na een ontbijtje van toetjes(speciaal met vezels voor sander) en een stokbroodje met jam, fluff en philidelphia besluiten we naar de Michaels, de Jo-ann en de Dolphin mall te gaan vandaag. We zoeken nog wat shirts voor Sander en misschien ook wat leuks voor Barbara.

Eenmaal aangekomen bij de Michaels, shopt Barbara wat kleine dingen maar nog geen setje voor Cristine. De kortingsbon is nog niet geldig en met die bon is tie echt voordeliger-der. Dan even naar de Jo-Ann. Daar zijn ook leuke dingetjes voor 1$, dus ook daar komt Barbara vrolijk uit. :-)
Door naar de Dolphin Mall. We scoren shirts voor Sander bij Tommy en Nautica, schoenen met lucht in de zolen. Voor Barbara flip-flops en een lief blauw shirtje. Bij de boekenwinkel nog een leuke engelse serie ala Harry Potter. De dame van de kassa heeft ze ook gelezen en vind ze ook leuk. We kijken nog even bij de bios, maar er draaien geen films waar we beide heen willen en die ook nog leuk zijn. Eentje die iets heet van Losers, maar Sander wil liever thuis kijken. Inmiddels is het alweer vijf uur, dus we rijden naar de condo. Als we daar aankomen, wil Barbara nog graag ondergaande zon foto's nemen.

We rijden 'even' naar de Rusty Pelican, maar het is er zo druk er is niet eens een parkeerplek. Dus we nemen een foto langs de kade en rijden dan het paadje wat we net zagen aan de linkerkant. Daar vandaan nemen we een berg foto's van de zonsondergang, die ook hier erg mooi is. Jammer genoeg zonder statief, dus sommige zijn een beetje wiebelig! We stappen weer in de auto en rijden weer terug. Dan ziet Sander ineens een parkeerhaven, waar we nog even inrijden om meer foto's te nemen. Hopelijk kunnen we ook nog iets van het filmpje gebruiken.
Eenmaal terug bij het gebouw van de condo, lopen we nog even naar het strand om foto's te nemen, maar dat gaat echt niet goed zonder statief! We gaan dan naar de condo om wat te eten, hoewel het al half negen is, en om de rest van de spullen in te pakken. Jammer genoeg past niet alles in de 2 koffers en de 2 adidas tassen (wat hebben we allemaal gekocht????) , maar als we in Orlando zijn, zullen we het nog wel even goed in pakken. Dan nog even douchen en onze laatste nacht hier in Miami lekker slapen!

2 opmerkingen:

 1. hoi luitjes ik zie dat het allemaal nog steeds goed gaat. ook het shoppen gaat voorspoedig. (is er straks nog wel plek voor ons op de achterbank?)
  wij tellen steeds verder af (nog 3 dagen) en proppen de resterende tijd steeds voller met zaken die we nog moeten regelen voor we kunnen vertrekken (inpakken bijvoorbeeld, best handig). tot gauw!

  marcel en esmay

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahaha te veel gekocht!
  Leuk zeg!

  Gr Sel

  BeantwoordenVerwijderen