dinsdag 4 mei 2010

Dag 12, 3 mei, Miami

Vanmorgen weer lekker vroeg wakker, dus na een ontbijtje op bed op naar de Everglades. Na een kleine detour voor de Michaels, waar Barbara heel veel scrapspullen heeft gekocht, komen we daar rond half twaalf aan. Het lijkt heel druk, maar er zijn net twee bussen uit de airboat tour gekomen. Dus we kopen twee kaartjes en we mogen gelijk doorlopen naar de airboat. Die is net aan vol en dan gaan we op weg. We zien een grote alligator (wallet) en twee baby's. Een aantal vogels, een moeder met nestje. En dan geeft de airboat meneer gas! Dat is echt cool! het is heerlijk om een beetje wind te vangen en over de 'rivier van gas' zoals de everglades genoemd worden te vragen. (verklaring everglades, bestaat vooral uit sawgrass en een zo'n tandje heet: glade. Overal waar je kijk: sawgrass, of het eeuwig doorgaat!) Je moet er maar opkomen!

Dan door naar het alligator-worstelen, dat is gelukkig niet echt worstelen en daarna mag iedereen tegen betaling natuurlijk een kleine alligator vasthouden.


(met dank aan Richard K, die me iets over HTML geleerd heeft ;-) )

We rijden langs de wegopbreking weer terug, daar zijn ze de mangrove bomen aan het afsnijden, anders groeien ze over de weg. We besluiten wat te gaan eten bij het HardRock cafe. Barbara heeft een glaasje nodig voor haar verzameling. Sander eet voor de verandering spareribs en Barbara een lekkere hamburger. We lopen een rondje door Bayside Market, maar heel bijzonder vinden we het niet. Dus we gaan lekker naar de condo en daar eens bedenken wat we morgen zullen gaan doen. We hebben de belangrijkste dingen gedaan en we weten niet zeker of we naar de venetian pool en coral gables willen. Maar wat we dan wel moeten doen? Iemand tips???

Barbara gaat beneden het reisverslag updaten en ziet dan het berichtje van Marjolein.
Na een zoektocht van ongeveer een half uur, is Marjolein dan toegevoegd aan de automatische verzendlijsten van de berichten, komt het toch nog goed!

Het is best warm in de lobby dus ik ga er mee ophouden en lekker nog even onder de douche voor de volgende warme dag hier in Florida.

3 opmerkingen:

  1. Dat ziet er stoer uit, jammer dat de kroko iets om zijn bek heeft,is die wel echt;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ieeehhhh dat je die vast durft te houden!!

    liefs selm

    BeantwoordenVerwijderen