woensdag 12 mei 2010

Dag 20, 11 mei, Orlando

Vanmorgen op ons gemakje ontbeten, niet gezwommen maar in de auto gestapt naar Seaworld. Even zoeken, wel handig al die officele bewegwijzering naar de atracties!

Auto geparkeerd en op naar Shamu!! Barbara vind onderweg een platinum creditcard van ene Paula, die we maar inleveren bij de beveiling. De kaartjes zijn toch al betaald ;-)

Eerst even in de Manta, dat is de nieuwe achtbaan waar je een soort vlieg-idee hebt. Sander en Marcel gaan in de rij van maar liefst 60 minuten en Esmay en Barbara lopen alvast een rondje. Dat rondje bestaat uit: de roggen, een souveniercentje, de winkel, de dolfijnentraining (met veel water foto's ;) ) een souverniercentje, de winkel voor een drinkje, de manatees inclusief imaxfilm. Daarna werd Esmee gebeld, de heren hadden de achtbaan verlaten. Hij was erg gaaf en vanmiddag nog een keer proberen zodat Esmay ook mee kan, als de wachtrij niet te lang is.

Het is tijd om naar Shamu te gaan! We rennen ons rot naar de andere kant van het park en je zult het altijd zien: De show is vol. Dan word het een achtbaan. Barbara kan dan even lekker winkelen terwijl Marcel, Esmay en Sander in de superkorte rij gaan voor de Journey to Atlantis. Omdat het er dan bij de Kraken ook een korte rij is, krijgt Barbara meer winkeltijd :-)

We besluiten wat te eten, Sander en Esmay gaan in de rij, maar het duurt wel erg lang. Sander haalt onze bekers nog even op voor een refill en ineens zijn ze er! We kregen al erge dorst. Waarom het nou zo lang duurde, geen idee want het was redelijk efficient ingedeeld? Maar goed, we knabbelen onze lunch op en omdat we in de buurt zijn van de langste onderwater-tunnel om haaien te kijken, gaan we daar gelijk even heen.

Op naar Seymour en Clyde. dat is een grappige show met zeeleeuwen, een ottertje en een walrus. Ze gaan de schat zoeken :-) en ze vonden hem nog ook!

Dan gaan we naar Wild Artic, dat is een vlucht simulator maar Marcel en ik worden er allebei misselijk van. Geen leuke attractie!

Onderweg naar Shamu, willen we misschien wel wat eten, maar niets ziet er echt lekker uit en eigenlijk zitten we nog vol van de lunch. We nemen wat foto's bij een shamu van buxes en dan is het tijd om naar de show van Shamu te gaan.
Marcel en Barbara willen nog graag een laatste refill, maar moeten daarvoor helemaal naar de andere kant van het Shamu stadion lopen. Gelijk een watertje voor Sander en we zijn er klaar voor. Als we naar boven gaan is het al aardig druk maar we vinden nog een mooie plek.
Deze keer maken de heren de foto's. Daar komen er morgen wat van bij het verslag, want de tweede accu is ook leeg! Die eerst opladen dan kan er weer wat op de laptop gezet worden. Na afloopt loopt het hele stadion leeg en iedereen gaat naar de uitgang. We kijken nog even naar de foto's, die van ons vieren is leuk maar we willen geen fotolijstje voor 20 dollar er om heen.

We besluiten spare ribs te gaan eten bij de longhorn, tenminste als het niet te druk is. Gelukkig is er deze weer wel een plekje en na de lekkere spareribs gaan we op naar de villa. Daar zit een groene kikker voor de deur, we hebben een huisdier!
Nog even snel het reisverslag en dan... is het tijd om te slapen!

1 opmerking:

  1. IIIIIEEEEE een kikker horror morgen zit ie waarschijnlijk in het zwembad moeten we uitkijken voor een kikker in plaats van een krokodil

    groetjes,

    Esmay en Marcel

    BeantwoordenVerwijderen