donderdag 13 mei 2010

Dag 23, 14 mei, Orlando

Vanmorgen op tijd op, want we willen wel op tijd in Titusville zijn voor de lancering. Vol goede moed stoppen we de boodschappen van gisteren in de koeltas, de drankjes uit de vriezer erbij en daar gaan we!
We komen in de file voor het tolpoortje,gewoon in de file, dan in de file voor het tolpoortje, gewoon in de file en dan in de file voor het tolpoortje, in de file voor de afslag en in de file voor een parkeerplek. Dit zelfde stukje waar we een week geleden ongeveer anderhalf uur over hebben gedaan heeft ons nu vierenhalf uur gekost!

De lancering is om tien voor half drie en om kwart over twee, nemen we een zijweggetje met behulp van de tomttom om niet de hele tijd in de file te hoeven staan, om veertien voor half drie parkeren we de auto. Om dertien voor half drie springen we er uit. Om twaalf voor half drie sprinten we richting het wachten en om elf voor half drie hebben we een plekje gevonden. We staan er net! als de lancering plaatsvind. Het is heel cool om dat in het echt mee te maken, het geluid komt met een kleine vertraging maar het is niet zo hard als we verwacht hadden. Er word gejuicht en geklapt en na precies 1,15 is het voorbij. We waren echt net op tijd!!

Dan in de auto weer terug, we smokkelen een beetje met behulp van de tomtom, maar komen uiteindelijk toch in de file terug terecht. Gelukkig duurt die niet zo lang en na zo'n twee uurtjes rijden bij de midgetgolf baan. Sander verslaat ons grandioos (het is niet eerlijk! volgens mij heeft hij stiekum geoefend sinds de vorige keer.)en dan gaan we wat eten. Esmay kiest op de tomtom red canyon grill uit. De tomtom stuurt ons rechts, rechts, rechts en we stoppen zo'n 20 meter voor de midgetgolf baan. :-) Zo kom je nog eens ergens. We hebben wel erg veel plezier van de tomtom zo!

We eten Pie met gegrilde kip, primerib en beeftips. De heren nemen nog key lime pie toe en dan gaan we lekker naar de villa. Stiekum werd het zo toch nog een lange dag.
Sander en Barbara gaan nog even lekker zwemmen, Marcel en Esmay blijven veilig op het droge. De waak-kikker zit er gelukkig weer en dan is het tijd om lekker slapen!

2 opmerkingen:

 1. Ik heb de waak-kikker Kwaak gedoopt vind dat je zo'n trouw beestje minstens een naam moet geven toch?

  groetjes,
  Esmay en Marcel

  BeantwoordenVerwijderen
 2. zo das gaaf!! Dat lijkt ons zo cool eens meegemaakt te hebben!!

  Groetjes Selma en Ryan

  BeantwoordenVerwijderen