donderdag 6 mei 2010

Dag 17, 8 mei, Cocoa Beach - Orlando

Vanmorgen op CCN: babyeendjes gered, doordat de moedereend twaalf uur rondjes liep om de putdeksel waar de babyeendjes in waren gevallen.

Na het inladen van de tassen en tasjes door naar de mimigolfbaan. Gelukkig was het niet zo warm :-) Deze golfbaan had 2 verschillende banan, die we allebei hebben gedaan, als we nu nog niet bruin zijn geworden weet ik het ook niet meer! Tussen de banen door een lekker ijsje gegeten en even met het kleine buldogje geknuffeld :-)
Barbara heeft Sander ontzettend verslagen, hihihi. Het is weer gelukt!

Daarna op weg naar Orlando, onderweg nog even gewinkeld in de outlet en lekkere luchtjes gekocht!

Om vijf voor vier zijn we aangekomen bij de villa en de sleutels uit het sleutelkastje gevist. De villa is cool! Hij is groot met veeel slaapkamers, er is een gastenverblijf dat het helemaal apart van de villa naast het zwembad.

We doen alvast wat boodschappen en versieren de villa voor Marcel, want die was jarig toen wij niet thuis waren. Dan gaan we even wat eten en door naar het vliegveld om Esmay en Marcel op te halen. Eerst staat er een tijdje dat hij 2 minuten eerder is dan gepland maar dan eindelijk komt er arrived te staan. En daar zijn ze dan!!! We gaan naar beneden om de koffers op te halen en even te regelen dat Marcel ook verzekerd met de auto mag rijden. Dan eindelijk naar de villa, nou ja eindelijk voor Esmay en Marcel dan, want die moesten 2 uur extra wachten in het vliegtuig. Dat is helemaal niet aardig van die aswolk!

Marcel vind onze versieringen mooi en hij is blij met zijn drijvende kado :-)

We doen even een kort rondje en dan lekker slapen!!

2 opmerkingen:

 1. Wow een villa!!
  Gaaf zeg! Veel plezier met zn allen :D

  groetjes sel

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een verademing was dat zeg jullie blije gezichten te zien op dat vliegveld na de vermoeiende reis. Ondanks alle slaapgebrek erg genoten van het verjaardagsfeestje. Kunnen rond december nog zoiets doen??????

  groetjes, M&E

  BeantwoordenVerwijderen